StartsidaBröllopStudentBarn / familjPris fotograferingUtskriftstjänstKontaktLogga in

Inloggning utan JavaScript

Av säkerhetsskäl kan du inte logga in utan att ha Java­Script aktiverat. Kontakta gärna mig om du har svårt att komma åt dina bilder.

För att slå på JavaScript, kontrollera din webbläsares inställningar

Fotograf i Umeå, Västerbotten.

Fine art-utskrift av egna bilder

För att göra en beställning, skicka ett meddelande via kontakt­formuläret så får du en e-postadress av mig. Till den kan du sedan skicka din bild till­sammans med dina adress­uppgifter, önskad storlek och papper. Alla vanligt före­kommande fil­format går bra. Är bilden för stor för e-post, hör av dig till mig, så berättar jag hur du ska göra.

Papper

Oavsett papper­styp sker utskrifterna med pigment­baserad färg för att inte blekna med tiden. I mitt grund­utbud har jag tre olika sorter. Har du något annat favorit­papper eller särskilda önske­mål, får du gärna höra av dig.

Blankt: Hahnemühle Photo Rag Baryta
Halvmatt: Ilford Galerie Gold Fibre Silk
Matt: Hahnemühle Photo Rag Ultra Smooth

»»Läs mer om pappers­typerna här.««

Prisberäknare för utskrift
egna bilder

Här kan du beräkna priset för utskrift av bilder du tagit själv. För prisuppgifter på bilder från Fotomakaren, titta på "Pris fotografering".

Välj storlek och papper­styp för att beräkna priset.
Vill du att din bild ska färg­korrigeras och justeras manuellt eller göras om till svart­vit, till­kommer 25 kr per bild. I annat fall bör du själv ha arbetat med bilden på färg­kalibrerad utrustning. (För mer information om färg­hantering, skicka en fråga via kontakt­formuläret.)

Fotomakaren Martin Jernaker  Fotograf och utskriftstjänst i Umeå   073-99 38 713   Godkänd för F-skatt